Motiverande samtal

Motiverande samtal

KURSUTBUD

För dig som vill använda rätt nycklar som kan öppna upp en individs egen förmåga till förändring. Arbetar du med människor, kommer du att ha nytta av alla konkreta verktyg i Motiverande samtal.

Grundutbildning i Motiverande Samtal

En grundkurs i Motiverande Samtal utvecklar dig som individ och ditt arbete med människor. Utbildningen syftar till att inspirera, ge insikt, kunskap och konkreta verktyg.

Fördjupning i Motiverande samtal 

I fördjupningsutbildning tränar vi våra färdigheter i MI genom övningar och kodning av egna samtal. Utbildningen utformas efter deltagarnas tidigare kunskaper och behov.

Handledning

Utveckla din egen MI, individuellt eller i små grupper. Analys av MI-samtal, praktiska övningar, kunskapsfördjupning och handledning av patient/klient-fall.

Motiverande samtal för chefer och ledare

För dig som är chef och vill kunna skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare. Som vill förstärka individens starkaste motivationsfaktorer och få dina anställda att växa och utvecklas.

Introduktionsföreläsning

För er som vill ha ett smakprov på vad Motiverande samtal (MI) är eller vill inspireras till egen förändring. Innehåll utformas efter…