Några ord

om mig

Vad roligt att du har hittat till min sida!

Jag älskar att hjälpa andra att utvecklas och växa som människor, att nå sina mål, eller att bara uppnå välbefinnande. Som utbildare, idrottsvetare, och sjuksköterska har jag ofta fått den möjligheten. När jag utbildar i presentationsteknik och motiverande samtal eller arbetar praktiskt i handledning, har jag ofta fått vara medresenär på mina kunders och patienters utvecklingsresor. Detta har varit, och är, fantastiskt.

Jag har arbetat med föreläsningar och utbildning i olika former i drygt 20 år. Under denna tid har jag alltid läst vidare och fördjupat mig. Min kombination med både ledarskap, sjuk- och friskvård, grupputbildningar och individuell coachning, har givit mig ett helhetstänk i mötet med människor.

 

Hoppas att du vill använda dig av mina kunskaper och min energi när du ska vidareutveckla dig själv eller din arbetsgrupp.

Min bakgrund

Fil. kand idrottsvetenskap

Leg. Sjuksköterska

Motiverande samtal (medlem i MINT)

Handlednings kurs inom Motiverande samtal

Handledda samtal 1 & 2

Konflikthantering

Sociologi

Utbildning i presentationsteknik

Diplomutbildare Tobaksavvänjning

Beroendeterapeut

Kost- och nutritionsrådgivare

Övriga uppdrag

Jag tar även uppdrag som diplomutbildare i tobaksavvänjning, beroendeproblematik och utbildar i kost och motion för barn.

Tack till hemsideverkstaden för allt arbete med hemsidan

Tack till Bodil Bergman Hughes för alla fina foton och för Mediaspjuths bidrag med bilden vid grundutbildning i MI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.